Visit Seinäjoki

Visit Seinäjoki – tapahtumien suurkaupunki

 

Visit Seinäjoki on Into Seinäjoki Oy:n matkailusivusto, jonka avulla matkailija löytää entistä helpommin Seinäjoen ja ympäröivän maakunnan matkailupalvelut sekä matkailuneuvonnan palvelut. Seinäjoella tiedetään, miten pidetään hauskaa ja kerätään korillinen kivoja lomamuistoja!

Visit Seinäjoki -sivuston ulkoasu rakennettiin kaupungin uuden graafisen ilmeen ympärille. WordPress-julkaisujärjestelmässä käytettiin Valakian omaa teemaa, johon kytkettiin visuaalisuuden lisäksi monipuoliset työkalut sosiaalisen median, tapahtumien ja erilaisten matkailukohteiden esittämiseen.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Into Seinäjoki Oy / Visit Seinäjoki
 • Julkaistu
  Kesäkuu 2021
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress Valakian omalla teemalla
 • Osoite
  www.visitseinajoki.fi

Räätälöidyt ratkaisut

 

Valakian WordPress-toteutuksissa ajattelemme ratkaisuja aina asiakas edellä. Räätälöidyillä lisäkentillä ja ratkaisuilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan niin asiakkaan päivitystyötä kuin sivustokävijän ostopolkua.

Etelä-Pohjanmaan Auto-opiston sivustolle rakensimme räätälöidyn järjestelmän kurssien hallintaa varten. Kurssien tiedot, hinnat ja ilmoittautumislinkit ovat helposti hallittavissa myös yksikkökohtaisesti asiakkaan toimesta. Yhteen paikkaan syötetyt tiedot voidaan näyttää sivustolla useammassa kohdassa.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.