AutoWay Portal

Autoway
AutoWay

AutoWay

 

AutoWay.fi on kotimainen, henkilöliikenteen ajoneuvoihin erikoistunut bussitalo. Heiltä löytyvät ratkaisun henkilökuljetukseen, oli kyseessä sitten 8 matkustajaa kuljettava minibussi tai 101 matkustajaa kuljettava kaksikerrosbussi.

Valakia suunnitteli ja toteutti Autowaylle linja-autojen ja minibussien suunnitteluohjelman, jonka avulla voit suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Autoway Portalin yhteyteen toteutimme myös ajoneuvojen 360° kuvien hallintatyökalun.

Tietoa projektista

 
  • Asiakas
    AutoWay Oy
  • Julkaistu
    2021

AutoWay Portal -suunnittelusovellus

 

AutoWay Portal on uuden pikkubussin hankinnasta kiinnostuneelle suunnattu selainpohjainen suunnittelusovellus. Sen avulla on helppo suunnitella omaan käyttöön parhaiten soveltuva ajoneuvo. Suunnittelu lähtee sopivan korin ja oviratkaisun valinnasta moottoriin ja korin ulkoisista ominaisuuksista sisustuksen yksityiskohtiin.

Suunnittelun jälkeen käyttäjä voi lähettää tarjouspyynnön suoraan AutoWayn asiantuntevalle henkilökunnalle tarjouksen laatimista varten.

AutoWay Portal 360

 

Kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa ja 360 asteen panoraamakuva vielä vähän enemmän. Toteutimme osana AutoWay Portalia työkalun, jolla AutoWayn henkilöstö voi itse ottaa ajoneuvojen sisätiloista 360 asteen pyöriteltäviä panoramakuvia ja lisätä niihin klikattavia lisätietonappeja.

Kuvia on helppo hallita WordPress-julkaisualustan kautta ja valmiit kuvat voidaan upottaa ajoneuvojen tuotesivuille.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.