Allomeera

Allomeera
Allomeera

Allomeera – hevosihmisten asialla

 

Allomeera on palvellut suomalaisia hevosihmisiä jo vuodesta 1994. Allomeera tarjoaa maan kattavimman valikoiman hevoskuljetusautoja ja -trailereita ihmisille, jotka arvostavat kuljetuskaluston hankinnan yhteydessä korkeaa laatua ja hevostensa hyvinvointia. Täyden palvelun toimitilat sijaitsevat Seinäjoella ja samassa osoitteessa palvelee myös asiantunteva huoltokorjaamo ja varaosamyynti.

Valakia toteutti Allomeeralle uuden verkkosivuston vuoden 2021 aikana. Uudella sivustolla oli tärkeää esitellä palvelut ja myyntikohteet selkeästi ja tehokkaasti. Toteutimme käytetyille autoille ja trailereille oman myyntityökalun. Tämän lisäksi varaosien verkkokauppa siirrettiin toimimaan suoraan saman osoitteen alla Woocommerce-verkkokauppana.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Allomeera
 • Julkaistu
  Heinäkuu 2021
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress • WooCommerce
 • Osoite
  www.allomeera.fi

WooCommerce-verkkokauppa

 

WooCommerce-verkkokauppa on maailman yleisin verkkokauppa-alusta. Muokattavuus ja kustannustehokkuus on tehnyt siitä muutamassa vuodessa maailman suosituimman verkkokauppa-alustan.
WooCommerceen voidaan helposti yhdistää myös erilaiset toimitustavat tai maksutavat.

WooCommerce sopii pienemmille sekä hieman suuremmillekin toimijoille. Se on loistava vaihtoehto, mikäli olet perustamassa ensimmäistä verkkokauppaasi tai haluat tehostaa jo olemassa olevaa verkkokauppaa.
Vanhan verkkokauppasi tuotteet pystytään ajamaan automaatiolla uuteen WooCommerce -verkkokauppaan.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.