Vaasan Sähkö

Suomen vaasalaisinta sähköä – vuodesta 1892

 

Kun Vaasan Sähkö perustettiin, vaasalaisten tavoitteena oli valaista kaupungin kauniit kadut. Vuosien saatossa Vaasan Sähköstä on kehittynyt vahva energiakonserni. Heidän kotipaikkansa on Vaasassa Pohjoismaiden merkittävimmän energiakeskittymän sydämessä. Sieltä he toimittavat Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan.

Tietoa projektista

 
  • Asiakas
    Vaasan Sähkö
  • Julkaistu
    2018–2019

Vaasan Sähkön VR-elämys

 

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi nousta hissillä tuulivoimalan huipulle ja hypätä liitovarjolla alas? Niin mekin! Toteutimme Vaasan Sähkölle virtuaalitodellisuuselämyksen, jonka avulla pääsee kokemaan korkean paikan jännityksen ja hyppäämisen huikean tunteen. Varjon auettua pelaaja ohjaa varjonsa laskeutumisalustalle porttien läpi kulkien ja pisteitä keräten. 

Sovellus toteutettiin Oculus Quest -laitteelle, joka mahdollisti erityisen hyvin messuolosuhteisiin soveltuvan täysin langattoman kokonaisuuden. Helppokäyttöinen toiminnallisuus mahdollistaa käyttäjien nopean vaihtumisen ja kävijöiden maksimoimisen. 

Millainen on sinun tulevaisuutesi? -sovellus

 

Valakia Interactive ja BSTR Luova Konttori Oy yhdistivät voimansa Vaasan Sähkölle tehdyssä tulevaisuuskyselyssä. Perinteisen kyselyn sijaan vastaaja etenee kysymyksestä toiseen hauskasti elävässä ja värikkäässä animaatiomaailmassa. Pelillistämisen avulla saatiin aikaan aivan uudenlainen innostava kokemus käyttäjälle.

Jokaisen kysymyksen jälkeen käyttäjän antamaa vastausta verrataan aiempiin vastauksiin ja sovellus näyttää miten moni muu on ollut samaa mieltä. Kaikki vastaukset tallentuvat luonnollisesti myös tietokantaan, joten vastausten analysointi onnistuu helposti esimerkiksi messujen jälkeen.

Energiakaupungin kunkku -peli

 

Valakia Interactive ja Gambit pistivät pelaajat liikkeelle. Kinect-liikesensorin avulla toteutetussa pelissä huristellaan sähköskootterilla pitkin Vaasan Kirkkopuistikkoa ja kerätään samalla energiaa. Energiakaupungin kunkku -pelissä ohjaimena toimii siis käyttäjä itse. Kun pelaaja liikkuu sivulle, myös pelihahmo vaihtaa kaistaa liikuttuun suuntaan ja kädet ylös nostamalla pelihahmo loikkaa ylöspäin.

Peli sisältää myös tulostaulukon, jonne parhaat pelaajat pääsevät kirjoittamaan nimimerkkinsä. Peli on suunniteltu toimivaksi kosketusnäytöllä, joten nimen kirjoittaminen onnistuu ilman erillistä näppäimistöä suoraan ruudulta.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.