MSK Group Oy

MSK Group Oy

 

Lähes 70 toimintavuoden jälkeenkin MSK:n perhekonsernissa on onnistuttu säilyttämään kehityshalu, rohkeus uusiutua ja kyky olla asiakkaan lähellä. Monialakonserni työllistää tällä hetkellä noin 650 eri alan osaajaa ja muodostuu emoyhtiö MSK Groupin lisäksi viidestä tytäryhtiöstä, joiden HR-, viestintä, IT- ja talouspalveluita emoyhtiö hallinnoi.

Tytäryhtiöt ovat kaikki oman alansa erikoisosaajia. Heidän avulla MSK Groupin monialainen osaaminen muodostaa vahvan ja vakaan teollisuuskonsernin, jonka arvoissa painottuu asiakkaan menestys ja tarpeiden ennakointi sekä osaamisen, tehokkuuden, laadun ja joustavuuden jatkuva kehittäminen.

Tietoa projektista

 
  • Asiakas
    MSK Group Oy
  • Julkaistu
    Maaliskuu 2019

MSK Group -kosketusnäyttösovellus

 

MSK Group kosketusnäyttösovellus sisältää useita eri toiminnallisuuksia. Sen avulla käyttäjä pääsee tutustumaan MSK Group -emoyhtiöön ja tytäryhtiöihin prosessikaavioiden, kuvien ja videoiden avulla. Tuotantotiloissa vierailevat henkilöt voivat myös tutustua sovelluksen kautta turvallisuusohjeisiin.

Verkkopohjaista sovellusta voidaan myöhemmin laajentaa helposti tarpeen mukaan.

MSK Cabins VR-esittelysovellus

 

Messukäyttöön suunniteltu VR-sovellus istuttaa käyttäjän virtuaaliseen ohjaamoon. Nappia painamalla ympäristö vaihtuu Valtran traktorin ohjaamosta Sampo Rosenlewin leikkuupuimurin ohjaamoon. Ohjaamot on tuotu virtuaaliympäristöön viimeistä yksityiskohtaa myöten, joten jokainen hallintalaite on oikealla paikallaan. Taustalla soiva äänimaisema luo virtuaaliympäristöön rauhallisen tunnelman.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.