SeAMK Virtual & SeAMK AR Portal

SeAMK – Paras korkeakoulu opiskelijalle

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on suomalainen laaja-alainen ja yhteisöllinen ammattikorkeakoulu, jossa toiminnan tavoitteena on olla paras korkeakoulu opiskelijalle. Kattava kuuden koulutusalan koulutustarjonta yhdistettynä tasokkaisiin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluihin mahdollistaa SeAMKin vaikuttavuuden alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Valakia toteutti SeAMKille kaksi lisätyn todellisuuden mobiilisovellusta, SeAMK Virtualin ja SeAMK AR Portalin. Sovellukset löytyvät Androidin ja Applen sovelluskaupoista.

Tietoa projektista

 
  • Asiakas
    Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaistu
    2019

SeAMK Virtual

 

SeAMK Virtual -sovellus kulkee käsi kädessä SeAMKin esitteen kanssa tuoden esitteen tueksi virtuaalista sisältöä lisätyn todellisuuden avulla. Sovelluksessa on 3D-kartta, jossa käyttäjä pääsee tutustumaan Kampusalueeseen.

Sovellus sisältää myös pelillistetyn kokemuksen, jossa pelaaja pääsee etenemään SeAMKin Frami F -rakennuksessa vanhojen konsolipelien hengessä.

SeAMK AR Portal

 

Lisätty todellisuus tuo uusia mahdollisuuksia markkinointiin. Googlen ARCore ja Applen ARKit mahdollistavat AR-sisällön tuomisen uusimpiin mobiililaitteisiin ilman printtitunnistetta. Näitä uusia teknologioita tukevat laitteet tunnistavat automaattisesti tasaisia pintoja ja näille pinnoille voidaan tuoda lisätyn todellisuuden sisältöjä.

SeAMK AR Portal -sovellus luo käyttäjälleen ympäristöön sijoitettavan portaalin, jonka avulla käyttäjä pystyy katsomaan esimerkiksi 360-videoita. Sovellus mahdollistaa sen, että käyttäjä voi kulkea mobiililaitteen kanssa portaalin läpi ja siirtyä kokonaan 360-asteen panoraaman sisään.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.