Tilitoimisto Mukava

Tilitoimisto Mukava
Tilitoimisto Mukava

Tilitoimisto Mukava – asiakkaista huolehtiva kumppani

 

Tilitoimisto Mukava on ihmisläheinen ja asiakkaista huolehtiva kumppani yrityksille, joka panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja kumppanuuteen sekä digitaalisesti hoidettavaan taloushallintoon.

Valakia toteutti Mukavan nettisivut tuoreen graafisen ilmeen pohjalta.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Tilitoimisto Mukava / Lakeuden Hallintopalvelut Oy
 • Julkaistu
  Elokuu 2020
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.tilitoimistomukava.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.