SnapCab

SnapCab
Snapcab

SnapCab – taksikyytien välitysalusta

 

SnapCab on Keskustaksi Oy:n ja Scio Comm Oy:n yhdessä toteuttama valtakunnallinen välitysalusta, jonka avulla asiakas ja kuljetusyrittäjä löytävät tehokkaasti toisensa. Järjestelmän ansiosta jokainen yrittäjä hinnoittelee palvelunsa yksilöllisesti ja määritellä omat työaikansa – SnapCabin avulla yrittäjä löytää asiakkaat valtakunnallisesti. Keskustaksi Oy on vuonna 1975 perustettu taksivälityskeskus. Yritys palvelee asiakkaita ja autoilijoita koko Etelä-Pohjanmaan alueella, välittäen vuosittain yli 300 000 tilausta noin 290 autolle.

Valakia toteutti sivuston SnapCab-alustan markkinointia varten WordPress-julkaisujärjestelmää käyttäen.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Scio Comm Oy
 • Julkaistu
  Kesäkuu 2020
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.snapcab.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.