Tiedetestaajat

Tiedetestaajat
Tiedetestaajat

Tiedetestaajat – Uteliaisuus on tieteen alku

 

Tiedetestaajat on Suomen Kulttuurirahaston pilottihanke jolle Valakia toteutti WordPress-sivuston. Sivustosta toivottiin nykyaikaista, selkeää ja toimivaa. Valakia toteutti sivuston ulkoasun Michaela Casková suunnittelemaa graafista ilmettä mukaillen.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Suomen Kulttuurirahasto
 • Julkaistu
  Syyskuu 2020
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.tiedetestaajat.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

WooCommerce-verkkokauppa on maailman yleisin verkkokauppa-alusta. Muokattavuus ja kustannustehokkuus on tehnyt siitä muutamassa vuodessa maailman suosituimman verkkokauppa-alustan.
WooCommerceen voidaan helposti yhdistää myös erilaiset toimitustavat tai maksutavat.

WooCommerce sopii pienemmille sekä hieman suuremmillekin toimijoille. Se on loistava vaihtoehto, mikäli olet perustamassa ensimmäistä verkkokauppaasi tai haluat tehostaa jo olemassa olevaa verkkokauppaa.

Vanhan verkkokauppasi tuotteet pystytään ajamaan automaatiolla uuteen WooCommerce -verkkokauppaan.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.