Tiedetestaajat

Tiedetestaajat
Tiedetestaajat

Tiedetestaajat – Uteliaisuus on tieteen alku

 

Tiedetestaajat oli Suomen Kulttuurirahaston pilottihanke, jolle Valakia toteutti WordPress-sivuston syksyllä 2020.

Sivustosta toivottiin nykyaikaista, selkeää ja toimivaa. Valakia toteutti sivuston ulkoasun Michaela Caskován suunnittelemaa graafista ilmettä mukaillen.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Suomen Kulttuurirahasto
 • Toteutettu
  2020 – 2023
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.tiedetestaajat.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Rakennamme sivustot aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.