AVEC-ovet

AVEC-ovet

AVEC-ovet – asiakasta arvostaen

 

AVEC Design toteuttaa oviensa ulkonäön ja tekniset yksityiskohdat asiakasta arvostaen. AVEC-ovien tunnusmerkkeinä ovat laadukkaat materiaalit ja korkeatasoiset yksityiskohdat, jotka luovat tunnelmaa ja yhdistävät ovet osaksi tilan kokonaisilmettä.

AVEC Design sai uuden, tyylikkään sivuston Valakian käsittelyssä – yrityksen eri mallistoille suunniteltiin kulloisenkin tuotekategorian vaatimat sisällöt ja toiminnot, muun muassa kuvagalleriat.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  AVEC Design Oy
 • Julkaistu
  Marraskuu 2020
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.avec-ovet.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.