Suomen Rotary

Suomen Rotaryt

Rotary – palvelu itsekkyyden edelle

 

Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen palvelujärjestö, joka toimii yli 200 maassa – jäseniä sillä on yli 1,2 miljoonaa. Toiminnan perustana ovat paikalliset rotaryklubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 rotaryklubia ja rotareita niissä on yhteensä noin 10 300.

Suomen Rotary halusi www-uudistuksen myötä parantaa järjestön julkisuuskuvaa ja terävöittää viestinnällistä näkökulmaa. Uuden sivuston oli tärkeää olla nykyaikainen, responsiivinen ja helposti päivitettävissä. Suomen Rotaryn pääsivuston päivityksen yhteydessä uudistetaan myös Suomessa toimivan kuuden piirin sivustot, sekä tarjotaan kaikille 300 rotaryklubille mahdollisuus tehdä omat sivunsa samassa WordPress Multisite -julkaisujärjestelmässä.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Suomen Rotarypalvelu ry
 • Julkaistu
  Toukokuu 2018
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress Multisite
 • Osoite
  www.rotary.fi

Yli 300 sivuston Multisite

 

Suomen Rotaryn pääsivuston lisäksi Valakia toteuttaa syksyn 2018 aikana kuusi piirisivustoa, sekä tarjoaa uuden julkaisualustan ja ilmeen kaikille 300 rotaryklubille jotka Suomessa toimivat. WordPressin Multisite -ominaisuudella saman pääkäyttäjän hallittavaksi voidaan siis sijoittaa kaikki 300 klubisivustoa ja kaikille klubeille luodaan luonnollisesti omat ylläpitotunnukset.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.