Kuorasjärven Kartano

Kuorasjärven Kartano

Kuorasjärven Kartano – järjestetään yhdessä ikimuistoiset juhlasi!

 

Tilausravintola Kuorasjärven Kartano sijaitsee kauniilla paikalla Kuorasjärven eteläpäässä Alavuden Sydänmaalla ja toimii ympäri vuoden juhlien ja kokous- ja koulutustilaisuuksien pitopaikkana. Aiemmin Koivurannan kartanon nimellä toiminut kiinteistö alueineen sai uuden yrittäjän ja uuden nimen keväällä 2018.

Valakia suunnitteli Kuorasjärven Kartanolle nettisivuston lisäksi yritysilmeen, joka kuvastaa alueen pitkiä perinteitä. Logon monogrammi muodostuu sekä Kartanon että sitä pyörittävän Katariinan nimien alkukirjaimista. WordPress-alustaan rakennetuille sivuille yrittäjän on vaivatonta päivittää tietoa vuokrattavista tiloista ja tapahtumapaketeista – sivuille lisättiin myös tapahtumakalenteri ja yhteydenottolomakkeet.

Tietoa projektista

 

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Yritysilme kertoo brändisi tarinan

 

Yritysilme tiivistää brändisi tarinan kuvalliseen muotoon, jonka kautta asiakkaasi muistavat sinut ja tuotteesi. Suunnittelemme yritysilmeesi vanhaa päivittämällä tai kokonaan alusta pitäen. Lopputuloksessa logo, graafiset elementit, värimaailma ja typografia muodostavat yhtenäisen ja tunnistettavan kokonaisuuden, joka toimii kaikissa medioissa.

Kiehtovan ja selkeän ilmeen avulla luot muistettavia elämyksiä, joissa kaikki viestintäkanavat ja -välineet yhdistyvät saumattomasti viestintääsi tukevaksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.