Seinäjoen Työterveys

Seinäjoen Työterveys

Seinäjoen Työterveys – työterveyshuoltoa yhdessä!

 

Seinäjoen Työterveys tuottaa alueen yrityksille ja työpaikoilla laadukkaita työelämän kehitystä, henkilöstön hyvinvointia ja työkyvyn ylläpitoa tukevia työterveyshuoltopalveluita. Työterveys toimii asiakasyritysten kumppanina ja määrittelee palvelutarpeet asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tavoitteellista ja kannattavaa työterveyshuoltoa tarjotaan kolmessa toimipisteessä: Seinäjoella, Isossakyrössä ja Lapualla.

Työterveyden sivuista haluttiin selkeän ryhdikkäät, joilta erilaiset tiedot löytyvät helposti. Sivuston graafisen ulkoasun lisäksi Valakia uudisti valikoiden ja sisältöjen rakenteen siten, että ne ovat helposti luettavissa kaikilla päätelaitteilla.

Tietoa projektista

 

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.