Suomen Rauhanturvaajaliitto

Suomen Rauhanturvaajaliitto
Suomen rauhanturvaajaliitto

Suomen Rauhanturvaajaliitto – rauha tarvitsee tekijänsä

 

Suomen Rauhanturvaajaliitto (SRTL) on vuonna 1968 perustettu suomalaisten sotilaalliseen ja siviilikriisinhallintaan osallistuneiden henkilöiden etujärjestö, joka koostuu 31 jäsenyhdistyksestä. Aiemmin liitto tunnettiin nimellä Suomen Sinibarettiliitto. Suomen Rauhanturvaajaliitto on yhteiskunnallisesti tunnustettu ja valtakunnallisesti merkittävä omistaan huolta pitävä veteraanijärjestö ja kriisinhallinnan asiantuntija. Järjestö vaikuttaa erityisesti kriisinhallintaveteraanien etujen kehittämiseen. Lisäksi seurataan palveluksessa olevien palvelussuhteen ehtoja ja tarvittaessa tehdään esityksiä niiden kehittämiseksi.

Rauhanturvaajien uuden sivuston oli tärkeää olla nykyaikainen, responsiivinen ja helposti päivitettävissä. Projekti toteutettin yhdessä Web Tech Designin kanssa, joka vastasi sivuston ulkoasusta. Pääsivuston päivityksen yhteydessä uudistetaan myös vertaistuen ja Rauhanturvaajalehden sivustot, sekä tarjotaan kaikille jäsenyhdistyksille mahdollisuus tehdä omat sivunsa saman WordPress Multisite asennuksen alle.

Tietoa projektista

 

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.