Asuntoliiga

Asuntoliiga
Asuntoliiga

Asuntoliiga – yhteisö asuntosijoittamisesta ja -markkinoista kiinnostuneille

 

Asuntoliiga.fi on yhteisö, joka kokoaa asuntosijoittamisen parissa toimivat suomalaiset, alalle hyödyllisiä palveluita tuottavat yritykset, sijoittamisen työkalut, tuoreen tiedon sekä kiinnostavat sijoituskohteet samaan palveluun. Asuntoliigan tavoite on olla Suomen seuratuin ja suosituin asuntosijoittamiseen ja -markkinoihin keskittyvä verkkopalvelu sekä yhteisö. Asuntoliigan tiimi kehittää palvelua yli kymmenen vuoden kokemuksella asuntosijoittamisesta, kumppanuuksienhallinnasta, viestinnästä, markkinoinnista ja mediasta.

Asuntoliigan sivustolle Valakia rakensi WordPressin ominaisuuksia käyttäen alustan, jossa erilaiset artikkelit, työkalut ja palvelut käyttäjille ja kumppaneille ovat helposti käytettävissä ja päivitettävissä. Laajuudeltaan eritasoisten jäsenyystilien kautta käyttäjille voidaan suodattaa erilaisia sisältöjä ja palveluja.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Asuntoliiga Oy
 • Julkaistu
  Heinäkuu 2020
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.asuntoliiga.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.