SJK – Seinäjoen Jalkapallokerho

SJK 2007 – Seinäjoen pallokerho

SJK – Meidän kerho

 

SJK eli Seinäjoen Jalkapallokerho on 2007 perustettu Veikkausliiga-seura. Joukkue voitti Liigacupin vuonna 2014, Suomen mestaruuden vuonna 2015 ja Suomen Cupin vuonna 2016. SJK pelaa kotiottelunsa OmaSp Stadionilla – seuran tunnusvärit ovat musta, kullankeltainen ja valkoinen.

SJK:n sivusto uudistettiin täysin käyttäen alustana WordPressiä: Woocommerce-verkkokaupan ja ajankohtaistoimintojen lisäksi toteutimme kytkennät mm. sarjataulukoihin sekä pelaaja- ja joukkuenäkymiin.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Seinäjoen Jalkapallokerho Oy
 • Julkaistu
  Huhtikuu 2020
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.sjk.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.