SJK-juniorit

SJK-juniorit logo
SJK-junioreiden kotisivut

SJK-juniorit – Meille mahtuu mukaan

 

Suomen huippuseurojen joukkoon kuuluva SJK-juniorit on valtakunnallisesti arvostettu Tähtiseura, jolla on yli tuhat pelaajaa 3-5-vuotiaista Snadi-kerholaisista miesten Neloseen sekä naisten Kakkoseen asti. SJK-juniorit tarjoaa laadukasta toimintaa kaikille ja huipulle tähtäävää toimintaa kilpaurheilusta kiinnostuneille.

Valakia uudisti seuran sivuston huomioiden ulkoasun lisäksi saavutettavuuden sekä hakukonenäkyvyyden. Toteutimme sivustoon työkalut joukkueiden esittelyjä varten, joihin kuhunkin kytkimme yksilölliset harjoituskalenterit. Yhteistyökumppaneiden näkyvyyttä varten rakensimme helposti muokattavan logoseinän. Myös uutisartikkelit ovat sivustolla keskeisellä sijalla – siirsimmekin niitä arkistoista luettavaksi aina vuodesta 1996 lähtien.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit ry / SJK-juniorit
 • Julkaistu
  Maaliskuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.sjk-juniorit.fi

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Räätälöidyt ratkaisut

 

Valakian WordPress-toteutuksissa ajattelemme ratkaisuja aina asiakas edellä. Räätälöidyillä lisäkentillä ja ratkaisuilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan niin asiakkaan päivitystyötä kuin sivustokävijän ostopolkua.

SJK-junioreiden responsiiviset nettisivut

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.