Ravintola Juku

Ravintola Juku logo
Ravintola Juku

Ravintola Juku

 

Juku tarjoaa japanilaisia ja aasialaisia ruokia yhdentoista toimipisteen voimin. Seinäjoella ja Vaasassa sijaitsevien ravintoloiden lisäksi yhdeksän ruokapistettä palvelevat supermarketeissa ympäri Suomen.

Ravintola Jukulle rakensimme kevyen ja nopeasti latautuvan sivuston – näyttävää ulkoasua unohtamatta. Toteutimme sivustolle lisäksi erillisen työkalun, jonka avulla on helppoa ylläpitää ja päivittää ravintoloiden tietoja ja ruokalistoja sekä kauppakeskusten ruokapisteitä.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Ravintola Juku Oy
 • Julkaistu
  Helmikuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.ravintolajuku.fi

Räätälöidyt ratkaisut

 

Valakian WordPress-toteutuksissa ajattelemme ratkaisuja aina asiakas edellä. Räätälöidyillä lisäkentillä ja ratkaisuilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan niin asiakkaan päivitystyötä kuin sivustokävijän ostopolkua.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.