HYKS-instituutti

HYKS-instituutti logo
HYKS-instituutin nettisivut

HYKS-instituutti – korkea­tasoista kansain­välistä tutkimusta

 

HYKS-instituutti tukee korkeatasoisen lääketieteellisen tutkimustyön toteuttamista yli 30 vuoden kokemuksella, tuottaen ja kehittäen hallinnointipalveluja lääke- ja terveystieteellisiin tutkimuksiin. HYKS-instituutti muodostaa yhdessä HUSin Meilahden sairaaloiden ja Helsingin yliopiston lääke­tieteellisen tiede­kunnan kanssa kokonaisuuden, joka on maamme suurin kliinisen lääke­tieteen tutkimusta tekevä yhteisö ja kansain­välisestikin mitattuna merkittävä.

HYKS-instituutti sai Valakialta monipuolisen, ketterästi toimivan sivuston, jonka toteutuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota sisällön saavutettavuuteen ja hakutoimintoihin läpi kolmen kieliversion. Teimme asiakkaallemme mukautettuja ratkaisuja avointen työpaikkojen ja henkilöstön yhteystietojen esittämiseen, sekä lisäksi toteutimme teknisen ratkaisun jolla saapuvan roskapostin määrää pyritään vähentämään.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  HYKS-instituutti Oy
 • Julkaistu
  Toukokuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.hyksinstituutti.fi

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

HYKS-instituutin responsiiviset nettisivut

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.