OmaSp Stadion

Oma SP Stadion

OmaSp Stadion – Mahdollisuuksien stadion keskellä lakeutta

 

OmaSp Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii kotikenttänä Veikkausliigajoukkue SJK:lle sekä Ykkösessä pelaavalle SJK Akatemialle. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja se sai nimensä Oma Säästöpankin kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Stadionilla järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden ja sen monikäyttöiset tilat ovat urheilutapahtumien lisäksi käytettävissä kokouksille, seminaareille, gaaloille ja muille juhlatilaisuuksille. Yrityksille ja ryhmille tarjotaan lisäksi työhyvinvointipalveluja yhdessä DBC Seinäjoen ammattilaisten kanssa.

OmaSp Stadion sai uuden ilmeen kotisivuilleen, jonka lisäksi Valakia toteutti automaattisen järjestelmän lounaslistojen päivittämiseen ja julkaisuun.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  OmaSp Stadion
 • Julkaistu
  Huhtikuu 2020
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.omaspstadion.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.