Seinäjoen Jättiscreen

Seinäjoen Jättiscreen
Seinäjoen Jättiscreen

Seinäjoen Jättiscreen

 

Seinäjoen Jättiscreen tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden ostaa mainostilaa huipputekniikalla varustetusta mainostaulusta tai monikanavainen, paikallinen markkinointipaketti. Kaikki verkkokaupasta helposti ja luotettavasti. Ennen ostopäätöstä voit sovitella omaa logoasi mainostauluun ja voit myös ostaa mainoksen suunnittelupalvelun.

Valakia suunnitteli Seinäjoen Jättiscreenille logon ja visuaalisen ilmeen, jonka pohjalta toteutettiin myös nettisivut. Sivusto rakennettiin Valakian omaa WordPress-teemaa käyttäen, jolloin voitiin paremmin huomioida sivuston räätälöidyt erityistarpeet sekä tekninen jatkokehitys. Toteutimme sivustolle WooCommerce-verkkokaupan sekä sovelluksen mainosmateriaalin testausta varten.

Tietoa projektista

 

WooCommerce-verkkokauppa

 

WooCommerce-verkkokauppa on maailman yleisin verkkokauppa-alusta. Muokattavuus ja kustannustehokkuus on tehnyt siitä muutamassa vuodessa maailman suosituimman verkkokauppa-alustan.
WooCommerceen voidaan helposti yhdistää myös erilaiset toimitustavat tai maksutavat.

WooCommerce sopii pienemmille sekä hieman suuremmillekin toimijoille. Se on loistava vaihtoehto, mikäli olet perustamassa ensimmäistä verkkokauppaasi tai haluat tehostaa jo olemassa olevaa verkkokauppaa.

Vanhan verkkokauppasi tuotteet pystytään ajamaan automaatiolla uuteen WooCommerce -verkkokauppaan.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.