Leipätyössä.fi

Leipätyössä.fi

Leipätyössä.fi – Subway-yrittäjäksi

 

Valakia toteutti kesäkuussa 2019 Leipätyössä-sivuston Subway® BDA:lle ,joka vastaa Subway-ketjun Suomen yrittäjärekrytoinnista.

Sivusto kiteyttää oleellisimmat asiat ravintolaketjun yrittäjyydestä, tarjotusta koulutuksesta, ravintolan rakentamisesta ja tarjotusta tuesta yrittäjille. Sivustoon lisättiin kieliversio ruotsiksi kesällä 2022, jolloin myös sivuston ulkoasua päivitettiin.

Tietoa projektista

 

WordPress julkaisujärjestelmänä

 

WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on hellpokäyttöinen ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.