LEDiMedia

Ledimedia logo
LEDiMedian nettisivut

LEDiMEdia – Digiaikaista näkyvyyttä

 

LEDiMedia Oy on kotimainen digitaalisen näyttöviestinnän valtakunnallinen ammattilainen. Yrityksen toiminta kattaa laadukkaiden näyttö- ja AV-ratkaisujen lisäksi live-videotuotannon, sekä näyttöjen vuokrauksen aina messuista stadion-konsertteihin asti. Yrityksen tarjonnasta löydät kaikenkokoiset LED-screenit, mainospylonit, LED-valomainokset, sekä opaste- ja infonäytöt kosketusnäytöllä tai ilman.

LEDiMedian uusi sivusto rakennettiin alusta pitäen Valakian omaa teemaa käyttäen WordPress-alustalle. Sivustolla esitettävät tuote-esittelyt ja referenssit sisältöineen ja ulkoasuineen räätälöitiin asiakkaan toiveiden mukaisesti, jonka lisäski nettisivuilla esitellään laajasti yrityksen toimintaa ja palveluja.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  LEDiMedia Oy
 • Julkaistu
  Joulukuu 2022
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.ledimedia.fi

Räätälöidyt ratkaisut

 

Valakian WordPress-toteutuksissa ajattelemme ratkaisuja aina asiakas edellä. Räätälöidyillä lisäkentillä ja ratkaisuilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan niin asiakkaan päivitystyötä kuin sivustokävijän ostopolkua.

LEDiMedia responsiiviset nettisvut

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.