Helasuon talli ja oriasema

Helasuon talli ja oriasema

Helasuo – Laadukkaita He’las-varsoja ja -estehevosia

 

Helasuon talli ja oriasema kasvattaa ja myy laadukkaita He’las-varsoja ja -estehevosia. Oriasema tarjoaa jalostukseen kansainvälisten suorituslinjojen oreja.

Helasuon sivusto sisältöineen päivitettiin aiemmasta päivitysjärjestelmästä WordPressiin, jotta sivuston ylläpito helpottuisi. Lisäksi toteutimme WooCommerce-verkkokaupan tallitarvikkeiden verkkomyyntiä varten.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Helasuo
 • Toteutettu
  2018–2024
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress + WooCommerce
 • Osoite
  www.helasuo.fi

WooCommerce-verkkokauppa

 

WooCommerce-verkkokauppa on maailman yleisin verkkokauppa-alusta. Muokattavuus ja kustannustehokkuus on tehnyt siitä muutamassa vuodessa maailman suosituimman verkkokauppa-alustan.
WooCommerceen voidaan helposti yhdistää myös erilaiset toimitustavat tai maksutavat.

WooCommerce sopii pienemmille sekä hieman suuremmillekin toimijoille. Se on loistava vaihtoehto, mikäli olet perustamassa ensimmäistä verkkokauppaasi tai haluat tehostaa jo olemassa olevaa verkkokauppaa.

Vanhan verkkokauppasi tuotteet pystytään ajamaan automaatiolla uuteen WooCommerce -verkkokauppaan.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.