Rakennusliike Keskitalot

Rakennusliike Keskitalot logo
Rakennusliike Keskitalot

Luotettava pohjalainen rakentaja

 

Rakennusliike Keskitalot on laadukkaaseen massiivipuurakentamiseen erikoistunut rakennusliike, jonka vahvuutena on vankkaan osaamiseen perustuva tekeminen. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Seinäjoella, mutta kohteita on toteutettu ympäri Suomen. Yrittäjänä toimii toisen polven hirsirakentaja Konsta Keskitalo. Hänen lisäkseen yritys työllistää kymmenkunta pohjalaista rakennusalan ammattilaista.

Valakia toteutti Keskitalot-sivuston käyttäen omaa WordPress-teemaa, joka mahdollistaa räätälöidyn visuaalisen ulkoasun lisäksi asiakkaan tarpeisiin mukautettavat toiminnot, esim. erilaisten palveluiden esittämiseen.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Rakennusliike Keskitalot / KooKoo Housing Oy
 • Julkaistu
  Heinäkuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.keskitalot.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Rakennusliike Keskitalon responsiivisia mobiilinäkymiä tabletissa ja älypuhelimessa
Rakennusliike Keskitalot -sivuston Palvelut isolla näytöllä

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.