Keskustaksi

Keskustaksin logo

Rakkaudesta matkantekoon

 

Keskustaksi Oy on eteläpohjalainen taksivälityskeskus, jonka toiminnan ydin on vaivaton ja luotettava taksikyytien välitys. Yrityksen toimialueet ovat lähes viisikymmentä vuotisen toiminnan aikana kasvaneet ja nykyään Keskustaksi palveleekin asiakkaita ja autoilijoita Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaalla, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Välitystoiminnan ohessa Keskustaksi kehittää taksitoimintaa ja -palveluita sekä tarjoaa autoilijoille maksuliikenne- ja laskutuspalveluita.

Keskustaksin uusi sivusto toteutettiin nopeus ja näppäryys etusijalla, jotta yrityksen tarjoamat palvelut olisivat vaivattomasti asiakkaiden saavutettavissa – kitkaton latautuminen vaikuttaa positiivisesti myös hiilijalanjälkeen.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Keskustaksi Oy
 • Julkaistu
  Kesäkuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.keskustaksi.fi

Notkean nopeat nettisivut – helposti ja hiilineutraalisti

 

Valakian toteuttamat nettisivut mahdollistavat mukautetun ulkoasun ja toimintojen lisäksi mahdollisuuksiisi vaikuttaa sivuston nopeaan toimintaan ja sitä kautta myös käytettyyn sähköenergiaan. Teknisen toteutuksen oheen voimme tarjota nettisivuillesi palvelintilan, joka noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.

Keskustaksin sivuston käyttämä energia ja siitä syntyvä hiilipäästöt on katseltavissa Website Carbon Calculator -sivustolla.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.