Äärellä

Ravintola Äärellän logo

Viihdy makujen Äärellä

 

Viihtyisä ravintola Äärellä Kuppi ja Kattila toimii taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa Seinäjoella. Ravintolatilojen sisustuksessa punainen tiili ja luonnollinen puu yhdistyvät sujuvasti betoniin ja metallisiin yksityiskohtiin. Maukas ruoka on yhdistelmä perinteisiä suomalaisia raaka-aineita ja makuja maailmalta. Lounaan, bistron ja kahvihetkien lisäksi ravintola tarjoaa upeat puitteet juhlien tai kokouksen järjestämiseen tarjoiluineen. Äärellä järjestää kaikki Kalevan Navetan catering- ja kokouspalvelut sekä hoitaa tilavaraukset yrityksille ja yksityishenkilöille.

Juurella-ravintolan pirskahteleva pikkusisko Äärellä sai Valakian käsittelyssä tuoreen ulkoasun lisäksi mukautetun lisäosan, jonka avulla viikottaisten ruokalistojen päivittäminen käy käden käänteessä.

Ravintolan sisustusta mukaileva värimaailma sivustolla saa tukea Tuukka Kivirannan sävykkäistä valokuvista.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Oy Onnen Juurella
 • Julkaistu
  Syyskuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.aarella.fi
Keskustaksi-sivuston mobiilinäkymiä tabletissa ja kännykässä

Räätälöidyt ratkaisut

 

Valakian WordPress-toteutuksissa ajattelemme ratkaisuja aina asiakas edellä. Räätälöidyillä lisäkentillä ja ratkaisuilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan niin asiakkaan päivitystyötä kuin sivustokävijän ostopolkua.

Äärellä-sivustolle toteutettiin helppokäyttöinen, mukautettu lisäosa viikottaisten ruokalistojen päivittämiseen ja menujen esittämiseen. Lounaslistat tulostuvat päivämääräkohtaisesti etusivulle sekä Lounas-sivulle.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Äärellä-sivusto suurikokoisella näytöllä

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.