PLU – Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry

PLU Pohjanmaan liikunta ja urheilu ry

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry – Liikunnasta hyvinvointia

 

PLU eli Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry liikuttaa Pohjanmaata vauvasta vaariin! PLU toimii liikuntaväen yhteisenä aluejärjestönä Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa. Yhdistyksen perustavoitteena on innostaa jokainen pohjalainen liikkumaan oman kuntonsa ja hyvinvointinsa vuoksi. Tähän PLU pyrkii tukemalla liikuntaseurojen, lajien aluejärjestöjen ja lajiliittojen toiminnan kehittymistä alueellamme sekä aktivoimalla kaikenikäisten pohjalaisten liikkumista myös omin toiminnoin.

Valakia uudisti sivuston ilmeen ja rakensi toiminnot käyttämällä WordPress-ratkaisuja: ajankohtaisten artikkeleiden lisäksi koulutukset voidaan päivittää ja esittää helposti ja niihin voidaan tarvittaessa lisätä muokattavia lomakkeita tiedon keräämistä varten.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry
 • Toteutus
  2020–2024
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.plu.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.