Nelimarkka-museo

Nelimarkka-museo
Nelimarkka-museo

Nelimarkka-museo

 

Alajärven Pekkolan kylässä sijaitsevassa Nelimarkka-museossa järjestetään näyttelyitä, työpajoja ja tapahtumia kaiken ikäisille. Museon tehtäviin kuuluvat Eero Nelimarkan taiteen esittämisen ja tutkimuksen lisäksi pohjalaisen taiteen tunnetuksi tekeminen. Esillä on samanaikaisesti sekä Eero Nelimarkan taidetta esittelevä perusnäyttely, että vuosittain 2-4 vaihtuvaa näyttelyä – pääasiassa nykytaidetta: alueellista, valtakunnallista sekä kansainvälistä. Museokokonaisuuteen kuuluvat lisäksi Eero Nelimarkan vuonna 2013 kunnostettu ateljeehuvila Villa Nelimarkka sekä Alvar Aallon Alajärven keskustaan rakennuttama Villa Väinölä.

Uuden ulkoasun lisäksi sivustolle toteutettiin Valakian toimesta julkaisujärjestelmä, jonka avulla museon näyttelyt ja tapahtumat voidaan päivittää vaivattomasti.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Nelimarkka-museo
 • Julkaistu
  Kesäkuu 2021
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress ja Valakian sovellukset
 • Osoite
  www.nelimarkka-museo.fi

WordPress julkaisujärjestelmänä

 

WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.