Alajärven kaupunki

Alajärven kaupunki
Alajärven kaupunki

Alajärven kaupunki – Aitoa elämää Aaltojen keskellä

 

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen elinkeino- ja koulutustoiminnan sekä lähipalveluiden ja paikkaan sitoutumattoman työn kaupunkikeskus. Noin 9 500 asukkaan virkeä kaupunki takaa kaikille monipuoliset vapaa-aika ja harrastusmahdollisuudet kulttuuri- ja liikuntapalveluiden saralla. Alajärveä ympäröivät kauniit vesistöt ja keskustaajama tarjoaa läpileikkauksen Alvar Aallon tuotannosta: tästä tulee myös kaupungin slogan ”Aitoa elämää Aaltojen keskellä”.

Alajärven kaupungin sivusto rakennettiin kokonaisuudessaan Valakian omaa WordPress-teemaa käyttäen, näin toiminnoissa voitiin huomioida tarkasti laajan sivuston useat sisältöosiot ja useiden päivittäjien erityistarpeet. Samalla sivuston latautumisaikaan ja toiminnallisuuteen varsinkin mobiileissa päätelaitteissa pystyttiin vaikuttamaan tehokkaasti.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Alajärven kaupunki
 • Julkaistu
  Toukokuu 2021
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.alajarvi.fi

Responsiivinen ulkoasu

 

Responsiivinen ulkoasu mukautuu käyttäjän päätelaitteeseen haluttuun käyttäjäystävälliseen muotoon. Mukautuvuus on tärkeää, koska sivustoja voidaan tarkastella paitsi pöytätietokoneella, niin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Yhä kasvava osa käyttäjistä vierailee sivustoilla mobiililaitteilla, joten esimerkiksi verkkokaupan käyttökokemukseen responsiivisuudella on tärkeä osa.

Responsiivisuus ei pelkästään näytä hyvältä ja selkeytä käyttäjäkokemusta, vaan se vaikuttaa myös osaltaan hakukonenäkyvyyteen.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.