Live It! – Liikkuvat lautapelit

Live It! – Liikkuvat lautapelit

 

Live It! -peleissä osallistujat ovat toiminnan keskiössä. Heille avautuu tehtäviä, joita he voivat ratkoa yhdessä monenlaisia suoritustapoja ja luovuutta käyttäen. Tilanteista voi selvitä monenlaisilla tavoilla, mikä madaltaa onnistumisten kynnystä. Pelien lomassa koetaankin runsaasti onnistumisen kokemuksia, mikä ruokkii toiminnasta saatavaa iloa ja motivaatiota!

Tietoa projektista

 
  • Asiakas
    Live It!
  • Julkaistu
    2018

Valtaistuin vaarassa

 

Valakia suunnitteli ja toteutti yhdessä Live it!:n kanssa Valtaistuin Vaarassa -mobiilipelipilotin. Pilotin tavoitteena oli testata Live it!:n liikunnallisten lautapelien toimivuutta digitalisoituna versiona mobiililaitteilla.

Pelissä heitetään noppaa, joka arpoo joukkueelle suoritettavan tehtävän aiheen sekä pistemäärän. Onnistuneen suorituksen jälkeen joukkueen pelihahmo liikkuu kohti maalia. Viimeisenä haasteena pelaajien on tiputettava lohikäärmeitä taivaalta ballistan avulla.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.