Megakeskus

Megakeskuksen logo

Megakeskus

 

Seinäjoen ydinkeskustassa, juna-asemaa vastapäätä oleva kauppakeskus Megakeskus tarjoaa sopivan kattauksen erilaisten yritysten palveluja. Sijainti Keskustorin naapurissa mahdollistaa asioinnin kätevästi myös torilla.

Toteutimme Megakeskuksen liikkeiden hallinnoinnin ACF-lisäosalla. Se mahdollistaa liikkeiden tietojen päivityksen nopeasti ja pitää huolen siitä, että liikkeiden sivut pysyvät rakenteeltaan yhtenäisinä. Samalla teimme myös oman lisäosan, jonka kautta kauppakeskuksen pohjakartta pidetään ajan tasalla. Päivittäjän tarvitsee vain klikata kartasta haluttua liiketilaa ja koodi hoitaa loput.

Ulkoasun suunnittelussa huomioimme saavutettavuuden, jotta sivuston sisällöt ovat selkeästi löydettävissä ja luettavissa – samalla kauppakeskuksen brändi-ilme tulee yksilöllisesti esiin.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  City Kauppapaikat Oy
 • Julkaistu
  Joulukuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.megakeskus.fi

City Kauppapaikkojen uudet kauppa­keskus­sivustot toimivat tosi hyvin ja ovat helpot päivittää. Sivustoille rakennettu kartta­ominaisuus toimii loistavasti. Kiitos Valakialle hyvästä työstä!

Marjo Pirhonen, City Kauppapaikat Oy

Helppoa hallintaa multisiten avulla

 

Valakia uudisti City Kauppapaikkojen viiden ostoskeskuksen sivusto­kokonaisuuden. Sivustot toteutettiin multisitena eli kaikki sivustoja voidaan hallita samasta helposti samasta käyttöliittymästä yhdellä kirjautumisella. Uusien sivustojen lähtökohtana on helppokäyttöisyys sekä asiakkaan että päivittäjän näkökulmasta.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.