MARS-festivaali

MARS-festivaalin logo ja slogan
MARS-festivaali

Music. Assembly. Research. Showbusiness.

 

Musiikin ja musiikkitapahtumien ammattilais­tapahtuma MARS-festivaali järjestetään jälleen Seinäjoen Rytmikorjaamolla helmikuussa 2024, jolloin tapahtuma koostuu kahdesta seminaari­päivästä sekä iltojen live­musiikki­ohjelmasta.

MARSia järjestävät Into Seinäjoki, Lasten­kulttuuri­keskus Louhimo, Rytmi-instituutti, Seinäjoen ammatti­korkea­koulu, Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry, Taide­yliopiston Seinäjoen yksikkö sekä vuonna 2024 puheohjelman toteuttava LiveFIN ry.

Valakia uudisti MARS-tapahtuman sivuston ulkoasun asiakkaalta tulleen suunnitelman pohjalta. Lisäksi toteutimme toiminnallisuuksia sivustoa varten rakennetuilla lisäosilla, joiden avulla puhujien, puheohjelmien, Live on MARS -artistien ja logoseinien sisältöjen muokkaus sujuu vaivattomasti.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  MARS-festivaali
 • Julkaistu
  Lokakuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.marsfestivaali.fi
MARS-festivaalin Puhujat-osio isolla näytöllä

Räätälöidyt ratkaisut

 

Valakian WordPress-toteutuksissa ajattelemme ratkaisuja aina asiakas edellä. Räätälöidyillä ratkaisuilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan niin asiakkaan päivitystyötä kuin sivustolla vierailevan käyttäjäkokemusta.

MARSin sivustolle toteutimme useita lisäosia laajan tarjonnan esittämiseksi. Puhujista esitetään lyhyt kuvaus etusivulla, ja varsinaisella sivulla laajempi kuvaus sekä linkitys puheohjelmaan. Samankaltainen toiminto rakennettiin myös artistien esittelyjä varten. Lisäksi koostimme lisäosat yhteistyötahojen ja työryhmän logojen esittämiseen sivustolla.

MARS mukautuu päätelaitteille

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena.

WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Päivitysjärjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

MARS-festivaalin responsiivisia mobiilinäkymiä tabletissa ja älypuhelimessa
MARS-festivaalin Puhujat-osio isolla näytöllä

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.