Citypiha

Citypihan logo

Citypiha – Kaikkea hyvään elämään

 

Kauppakeskus Citypiha sijaitsee Seinä­joen ytimessä, juna-asemaa vasta­päätä ja tarjoaa moni­puoliset hyvin­vointi­palvelut sekä kattavan ravintola­tarjonnan.

Toteutimme Citypihan liikkeiden hallinnoinnin ACF-lisäosalla. Se mahdollistaa liikkeiden tietojen päivityksen nopeasti ja pitää huolen siitä, että liikkeiden sivut pysyvät rakenteeltaan yhtenäisinä. Samalla teimme myös oman lisäosan, jonka kautta kauppakeskuksen pohjakartta pidetään ajan tasalla. Päivittäjän tarvitsee vain klikata kartasta haluttua liiketilaa ja koodi hoitaa loput.

Ulkoasun suunnittelussa huomioimme saavutettavuuden, jotta sivuston sisällöt ovat selkeästi löydettävissä ja luettavissa – samalla kauppakeskuksen brändi-ilme tulee yksilöllisesti esiin.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  City Kauppapaikat Oy
 • Julkaistu
  Joulukuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.citypiha.fi

City Kauppapaikkojen uudet kauppa­keskus­sivustot toimivat tosi hyvin ja ovat helpot päivittää. Sivustoille rakennettu kartta­ominaisuus toimii loistavasti. Kiitos Valakialle hyvästä työstä!

Marjo Pirhonen, City Kauppapaikat Oy

Helppoa hallintaa multisiten avulla

 

Valakia uudisti City Kauppapaikkojen viiden ostoskeskuksen sivustokokonaisuuden. Sivustot toteutettiin multisitena eli kaikki sivustoja voidaan hallita samasta helposti samasta käyttöliittymästä yhdellä kirjautumisella. Uusien sivustojen lähtökohtana on helppokäyttöisyys sekä asiakkaan että päivittäjän näkökulmasta.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.