Etelä-Pohjanmaan Auto-opisto

Etelä-Pohjanmaan Auto-opisto

 

Paikallinen ja luotettava Etelä-Pohjanmaan Auto-Opisto tarjoaa alueensa monipuolisimmat ja laadukkaimmat opetusmenetelmät. Ajamisen oppimisen iloa!

Pitkäaikainen asiakkaamme, Etelä-Pohjanmaan Auto-Opisto halusi uudistaa sivunsa ja projekti toteutettiin keväällä 2022. Sivusto rakennettiin Valakian omaa WordPress-teemaa käyttäen, jolloin voitiin paremmin huomioida sivuston räätälöidyt erityistarpeet sekä tekninen jatkokehitys. Sivustolle rakennettiin kurssien hallintaa varten oma järjestelmä josta hintoja ja ilmoittautumislinkkejä on helppo hallita myös yksikkökohtaisesti.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Etelä-Pohjanmaan Auto-Opisto
 • Julkaistu
  Kesäkuu 2022
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.a-o.fi

Räätälöidyt ratkaisut

 

Valakian WordPress-toteutuksissa ajattelemme ratkaisuja aina asiakas edellä. Räätälöidyillä lisäkentillä ja ratkaisuilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan niin asiakkaan päivitystyötä kuin sivustokävijän ostopolkua.

Etelä-Pohjanmaan Auto-opiston sivustolle rakensimme räätälöidyn järjestelmän kurssien hallintaa varten. Kurssien tiedot, hinnat ja ilmoittautumislinkit ovat helposti hallittavissa myös yksikkökohtaisesti asiakkaan toimesta. Yhteen paikkaan syötetyt tiedot voidaan näyttää sivustolla useammassa kohdassa.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.