Lakeuden Tilineuvos

Lakeuden Tilineuvos

 

Lakeuden Tilineuvos on pk-yrityksiä palveleva täyden palvelun yksityinen, ketjuista riippumaton tilitoimisto. Tilineuvokselle yhteydenotto on kuin kaverille kilauttaisi, voit olla yhteydessä ilman ajanvarausta ja saat aina asiantuntevaa palvelua matalalla kynnyksellä. Tilineuvos hoitaa jokaisen asiakkaan taloushallinnon tarpeet yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Valakia uudisti Tilineuvoksen sivuston kevään 2022 aikana. Uudella sivustolla oli tärkeää esitellä yritys, sen palvelut ja hinnoittelu selkeästi ja ymmärrettävästi sekä tehdä yhteydenotosta vaivatonta niin uudelle kuin vanhallekin asiakkaalle. Sivusto toteutettiin Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa käyttäen.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Lakeuden Tilineuvos
 • Julkaistu
  Kesäkuu 2022
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.tilineuvos.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.