Seinäjoen kaupunginorkesteri Skor

Seinäjoen kaupunginorkesteri Skor

Seinäjoen kaupunginorkesteri – Anna musiikin ruokkia sieluasi!

 

Vuonna 1936 perustetun Seinäjoen kaupunginorkesterin (Skor) vakituiseen miehitykseen kuuluu jousi- ja puhallinkvintetit, joten orkesterin toiminnan painopistealueena onkin kamarimusiikki. Skor esittää säännöllisesti myös sinfoniamusiikkia jolloin orkesterin peruskokoonpanoa täydennetään muilla ammattimuusikoilla. Orkesterin vakituisena konserttipaikkana Seinäjoki-sali, mutta muusikot esiintyvät säännöllisesti ympäri maakuntaa tehden yhteistyötä mm. Vaasan kaupunginorkesterin ja Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa.

Valakia ylläpiti orkesterin sivustoja yli vuosikymmenen ajan – yhteistyömme alkoi vuonna 2011, jolloin toteutimme orkesterin visuaalisen ulkoasun kokonaisuudistuksen yhtenäistäen Skorin sivuston ja markkinointimateriaalien ilmeen.

Nettisivujen toteutuksessa huomioitiin erilaiset käyttäjäryhmät ja päätelaitteet, jotta orkesterin tulevat ohjelmistot artisteineen olisivat helposti löydettävissä. Tuorein uudistus tehtiin kesällä 2022, jolloin konserttien esittämiseen Valakia rakensi uudistetun päivitysjärjestelmän.

Nettisivujen lisäksi toteutimme kaupunginorkesterille mm. esitteitä, kausiohjelmia, julisteita ja some-markkinoinnin tuotteita.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Seinäjoen Orkesteriyhdistys ry / Seinäjoen kaupunginorkesteri
 • Toteutettu
  2011–2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.skor.fi

Tekniikat tarpeiden mukaan

 

Kaupunginorkesterin sivustolle rakennettiin toiminnot tulevia konsertteja varten: kauden tapahtumat listautuvat sivuston eri osissa halutulla tavalla, mm. etusivun karuselliin konsertit tulostuvat tapahtumapäivämäärän mukaan, artistikuvien tulostuessa näyttävästi tekstien taustalle.

Konsertti-artikkelien lisäksi sivustolla on helppokäyttöiset toiminnot ajankohtaisten tiedotteiden ja muusikkoesittelyjen päivittämiseen ja julkaisuun.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Yritysilme kertoo brändisi tarinan

 

Yritysilme tiivistää brändisi tarinan kuvalliseen muotoon, jonka kautta asiakkaasi muistavat sinut ja tuotteesi. Suunnittelemme yritysilmeesi vanhaa päivittämällä tai kokonaan alusta pitäen. Lopputuloksessa logo, graafiset elementit, värimaailma ja typografia muodostavat yhtenäisen ja tunnistettavan kokonaisuuden, joka toimii kaikissa medioissa.

Kiehtovan ja selkeän ilmeen avulla luot muistettavia elämyksiä, joissa kaikki viestintäkanavat ja -välineet yhdistyvät saumattomasti viestintääsi tukevaksi kokonaisuudeksi.

Loimme vuonna 2011 Skorin graafisen kokonaisasun, jolloin linjasimme yhdessä asiakkaan kanssa modernin ja raikkaan ilmeen kaupunginorkesterin viestintää varten.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.