Meri- ja kalatalousverkosto

Meri- ja kalatalous EMKR

Meri- ja kalatalousverkosto – kestävää kalastusta ja vesiviljelyä

 

Euroopan meri- ja kalatalousrahaston (EMKR) Suomen toimintaohjelman verkkoportaalin ulkoasu ja rakenne uusittiin WordPress-julkaisujärjestelmän monipuolisia ominaisuuksia käyttäen. Kalatalouden toimijat saavat sivuston kautta selkeästi informaatiota verkoston toiminnoista, jonka lisäksi viranomaisten tiedotteet, ajankohtaiset uutiset ja hanke-esimerkit ovat helposti löydettävissä. Sivustolle rakennettiin myös kieliversiot ruotsiksi ja englanniksi.

Toimintaohjelman tavoitteena on menestyksekäs ja kestävä sininen biotalous. Meri- ja kalatalousrahaston kautta edistetään kestävää kalastusta ja kestävää vesiviljelyä, unionin yhteistä kalastuspolitiikkaa ja alueellisen työllisyyden ja koheesion lisäämistä. Lisäksi edistetään kalatuotteiden markkinoille saattamista ja jalostusta sekä yhdennetyn meripolitiikan täytäntöönpanoa.

Valakia toteutti ja ylläpiti rahaston sivustoa vuosina 2018–2023. Suunnittelimme sivuston uudelle hankekaudelle loppuvuodesta 2023.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Meri- ja kalatalousverkosto
 • Toteutettu
  2018–2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.merijakalatalous.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.