Meri- ja kalatalousverkosto

Meri- ja kalatalous EMKR

Meri- ja kalatalousverkosto – kestävää kalastusta ja vesiviljelyä

 

Euroopan meri- ja kalatalousrahaston (EMKR) Suomen toimintaohjelman verkkoportaalin ulkoasu ja rakenne uusittiin WordPress-julkaisujärjestelmän monipuolisia ominaisuuksia käyttäen. Kalatalouden toimijat saavat sivuston kautta selkeästi informaatiota verkoston toiminnoista, jonka lisäksi viranomaisten tiedotteet, ajankohtaiset uutiset ja hanke-esimerkit ovat helposti löydettävissä. Sivustolle rakennettiin myös kieliversiot ruotsiksi ja englanniksi.

Toimintaohjelman tavoitteena on menestyksekäs ja kestävä sininen biotalous. Meri- ja kalatalousrahaston kautta edistetään kestävää kalastusta ja kestävää vesiviljelyä, unionin yhteistä kalastuspolitiikkaa ja alueellisen työllisyyden ja koheesion lisäämistä. Lisäksi edistetään kalatuotteiden markkinoille saattamista ja jalostusta sekä yhdennetyn meripolitiikan täytäntöönpanoa.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Meri- ja kalatalousverkosto
 • Julkaistu
  Helmikuu 2018
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.merijakalatalous.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.