Kosteikko.fi

Kosteikko.fi:n logo
Kosteikko.fi

Kosteikko.fi

 

SOTKA-kosteikot-hankkeessa kunnostetaan kosteikkoja vesilintujen poikasille sopiviksi elinympäristöiksi. Tavoitteena on hidastaa luonnon monimuotoisuuden vähenemistä ja turvata vesilintukantojen tulevaisuutta.

Hankkeessa parannetaan vesilintujen lisääntymismenestystä suunnittelemalla, kunnostamalla ja perustamalla poikue-elinympäristöjä. Hanke on osa SOTKA-hankekokonaisuutta, joka kuuluu Suomen luonnon monimuotoisuutta edistävään Helmi-ohjelmaan.

Valakia toteutti Kosteikko.fi-sivuston SOTKA-kosteikot-hankkeelle. Sivuston ulkoasussa huomioitiin ensisijaisesti saavutettavuus, hakukonenäkyvyys sekä navigoinnin selkeys laajan sisällön esittämisessä.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Suomen riistakeskus / SOTKA-kosteikot-hanke
 • Julkaistu
  Toukokuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.kosteikko.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Kosteikko.fi:n mobiilinäkymät
Kosteikko.fi:n Tutustu-alasivun maastomittaus isolla näytöllä

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.