HTM Solutions

HTM Solutions logo
HTM Solutions kotisivut

HTM Solutions – Cee°ing is believing

 

HTM Solutions on huippuluokan teknologiayritys, joka on erikoistunut ihmisen lämpötilan seurantaan ohjelmistoratkaisujen avulla. Yrityksen ydinteknologia Human Thermal Model (HTM) on ainutlaatuinen ihmisten lämpötilaa mittaava syväteknologia, jota on kehitetty vuodesta 2006 lähtien yhteistyössä VTT:n kanssa. Mallin pohjalta on tuotteistettu Cee°–ohjelmisto, jonka lämpömittaukset perustuvat yksinomaan sykkeen ja yksilöllisen kehon koostumuksen mittauksiin ilman lämpömittareita tai vartaloantureita. Cee° on tarkoitettu kaikille äärimmäisistä olosuhteista kärsiville, toimialoina ovat muun muassa urheilu, pelastusala, terveydenhuolto ja älykkäät rakennukset. Tuote lanseerattiin Critical Communications World -messuilla toukokuussa 2023.

Tuotteen lanseerausta varten toteutimme nettisivut, joilla yrityksen ja ohjelmiston ominaisuudet tuodaan näyttävästi ja selkeästi esille.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  HTM Solutions Oy
 • Julkaistu
  Toukokuu 2023
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.htmsolutions.fi

WordPress julkaisujärjestelmänä

 

WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on hellpokäyttöinen ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ravintola Jukun responsiiviset kotisivut

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.