Etelä-Pohjanmaan liitto

Etelä-Pohjanmaan liitto
Etelä-Pohjanmaan liitto

Etelä-Pohjanmaan liitto

 

Etelä-Pohjanmaan liitto on kuntayhtymä, jonka muodostavat 18 jäsenkuntaa ja sen asiantuntijat työskentelevät muun muassa aluesuunnitteluun, aluekehitykseen ja kulttuurin kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Toiminnan ydinajatuksena on virittää ja toteuttaa laaja-alaista eri sektorit ylittävää yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan asukkaiden, kuntien ja koko maakunnan parhaaksi. Etelä-Pohjanmaan liitto tekee tiivistä yhteistyötä niin alueellisten, kansallisten kuin kansainvälistenkin toimijoiden kanssa.

Etelä-Pohjanmaan liiton sivusto rakennettiin Valakian omaa WordPress-teemaa käyttäen eikä se näin ollen nojaa kolmannen page buildereihin tai teemoihin. Uusi sivusto rakennettiin noudattamaan WCAG 2.1 AA -saavutettavuusvaatimusten mukaisia vaatimuksia, mm. värien ja kontrastien osalta. Sivuston tietoturvan osalta teimme yhteistyötä Opsec Oy:n kanssa ja lopputuloksena on täysin ilman evästeitä toimiva sivusto. Sivusto toteutettiin WordPress Multisite ympäristöön ja sen yhteyteen rakennettiin integraatioita sisältävä itsenäinen tilasto- ja ennakointisivusto.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Etelä-Pohjanmaan liitto
 • Julkaistu
  Marraskuu 2020
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.epliitto.fi

Tietoturva ja saavutettavuus

 

Tietoturvan tai saavutettavuuden ei tarvitse olla rajoittava tekijä sivustoa toteutettaessa. Etelä-Pohjanmaan liiton sivusto on loistava esimerkki täysin ilman evästeitä toimivasta kokonaisuudesta. Sivuston kävijäseuranta tapahtuu täysin paikallisesti luovuttamatta kävijätietoja ulkopuolisille toimijoille, kuten Googlelle. Sivusto noudattaa WCAG 2.1 AA -saavutettavuusvaatimusten mukaisia vaatimuksia mm. värien ja kontrastien osalta.


Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.