Forsfood

Forsfood
Forsfood

Forsfood – for food

 

Forsfood Oy on Kauhajoella toimiva perheyritys, jolla on vahva ammattitaito ja osaaminen elintarviketeollisuuden laitteiden valmistajana vuodesta 1991. Forsfood on johtava vihannesten ja juuresten käsittelylaitteiden valmistaja Suomessa, jonka asiakaskunta koostuu elintarvikealan yrityksistä ympäri maailman.

Forsfoodin sivustolla huomioitiin yrityksen laaja tuotekatalogi, jonka päivittämistä silmällä pitäen rakennettiin käytännöllinen julkaisujärjestelmä. Nettisivujen lisäksi Valakia päivitti yrityksen graafista ulkoasua, samalla toteuttaen erilaisia julkaisupohjia asiakkaan käyttöön.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Forsfood Oy
 • Julkaistu
  Helmikuu 2021
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.forsfood.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.