Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys EPKY

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys EPKY
EPKY Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys EPKY

 

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys edistää korkeakoulupoliittista yhteistyötä ja korkeakoulutoiminnan kehittämistä Etelä-Pohjanmaalla. Korkeakouluyhdistys tuottaa yliopistotasoisia koulutuspalveluja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa ja vahvistaa soveltavaa huippututkimusta Epanet-korkeakouluverkostossa.

Uudistimme pitkäaikaisen asiakkaamme, EPKY:n sivuston vuoden 2021 aikana ja kokonaisuus julkaistiin helmikuussa 2022. Uusi sivustokokonaisuus toteutettiin WordPress Multisite -sivustoverkkona. Sivustokokonaisuus käsittää kolme eri osiota: Kesäyliopisto, Epanet sekä korkeakouluyhdistys. Multisite mahdollistaa useamman itsenäisen alasivuston hallintaa yhden Multisite julkaisualusta kautta. Näin osiot voitiin pitää tunnistettavasti osana samaa kokonaisuutta, mutta eroteltavissa omiksi yksiköikseen esimerkiksi omalla päävalikolla, väripaletilla sekä omilla logoillaan. 

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys
 • Julkaistu
  Helmikuu 2022
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.epky.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

ASIO-kurssinhallintajärjestelmä

 

Toteutukseen kuului myös ASIO-kurssihallintajärjestelmän liittämisen sivustolle järjestelmätoimittajan rajapinnan puitteissa ja ilmeen muokkauksen sivustoon sopivaksi. Kesäyliopiston kursseille ilmoittaudutaan ASIO-kurssinhallintajärjestelmän kautta ja tämän vuoksi kurssilistauksen saumaton yhdistäminen sivustoon oli välttämätöntä.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.