UCS – Seinäjoen yliopistokeskus

Seinäjoen yliopistokeskus UCS
Seinäjoen yliopistokeskus UCS

UCS – Seinäjoen yliopistokeskus

 

Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston muodostama verkostomaisesti toimiva 80 asiantuntijan monitieteinen yhteisö. Yliopistokeskuksessa toimivat Tampereen yliopisto, Helsingin yliopisto, Vaasan yliopisto ja Taideyliopisto. Yhteistyökumppaneina ovat myös Turun yliopisto sekä Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys (Epky).

Uudistimme pitkäaikaisen asiakkaamme Seinäjoen yliopistokeskuksen sivuston talven 2021–2022 aikana ja sivusto julkaistiin toukokuussa 2022. Sivusto rakennettiin Valakian omaa WordPress-teemaa käyttäen, jolloin sivustolla voitiin huomioida uudistunut ilme, saavutettavuus, sivuston räätälöidyt erityistarpeet sekä helppo päivitys asiakkaan toimesta.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Seinäjoen yliopistokeskus UCS
 • Julkaistu
  Toukokuu 2022
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.ucs.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.


Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.