Juurella

Ravintola Juurella

Ravintola Juurella – pohjalaisuuden parhaat piirteet

 

Juurella on kooltaan pieni, mutta tunnelmaltaan suuri ravintola Seinäjoen keskustassa Keskustorin laidalla. Ravintola Juurella tarjoaa suomalaista, lähialueen raaka-aineista valmistettua ruokaa sekä mutkatonta palvelua.

Olemme olleet alusta saakka rakentamassa vuonna 2012 perustetun ravintolan yritysilmettä. Logon, lomakkeiston ja markkinointiaineistojen lisäksi Valakia toteutti myös nettisivut, joiden ilme ja toiminnot uusittiin 2021 WordPress-alustalle.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Oy Onnen Juurella
 • Julkaistu
  Lokakuu 2021
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.juurella.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Yritysilme kertoo brändisi tarinan

 

Yritysilme tiivistää brändisi tarinan kuvalliseen muotoon, jonka kautta asiakkaasi muistavat sinut ja tuotteesi. Suunnittelemme yritysilmeesi vanhaa päivittämällä tai kokonaan alusta pitäen. Lopputuloksessa logo, graafiset elementit, värimaailma ja typografia muodostavat yhtenäisen ja tunnistettavan kokonaisuuden, joka toimii kaikissa medioissa.

Kiehtovan ja selkeän ilmeen avulla luot muistettavia elämyksiä, joissa kaikki viestintäkanavat ja -välineet yhdistyvät saumattomasti viestintääsi tukevaksi kokonaisuudeksi.

Juurella-ravintolan graafisen kokonaisasun luomisessa olimme mukana alusta saakka, jolloin hahmottelimme yhdessä asiakkaan kanssa maanläheisen ja samalla dynaamisen ilmeen yritykselle.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.