FinCap Vuokrauspalvelu

FinCap Vuokraus – löydä uudet kotikulmasi!

 

Kun etsit uutta vuokrakotia tai vuokralaista asuntoosi, FinCap Vuokraus auttaa molemmissa. FinCap Vuokraus palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti kuuden toimiston ja etätoimipisteiden voimin.

Valakia toteutti FinCap Vuokrauksen sivuston huomioiden laajat kytkentätarpeet vuokrakohteiden esittämisessä. Sivusto käyttää Etuovi.comin kehittämää KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmää, jolla kohteet synkronoidaan käyttäjien tarkasteltaviksi. Lisäksi huomioimme hakutoiminnot asuntokohteita varten, joilla saavutetaan tarkempia tuloksia.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  FinCap Vuokrauspalvelu Oy
 • Julkaistu
  Huhtikuu 2021
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.fincapvuokraus.fi

Responsiivinen ulkoasu

 

Responsiivinen ulkoasu mukautuu käyttäjän päätelaitteeseen haluttuun käyttäjäystävälliseen muotoon. Mukautuvuus on tärkeää, koska sivustoja voidaan tarkastella paitsi pöytätietokoneella, niin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Yhä kasvava osa käyttäjistä vierailee sivustoilla mobiililaitteilla, joten esimerkiksi verkkokaupan käyttökokemukseen responsiivisuudella on tärkeä osa.

Responsiivisuus ei pelkästään näytä hyvältä ja selkeytä käyttäjäkokemusta, vaan se vaikuttaa myös osaltaan hakukonenäkyvyyteen.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.