Kalevan Navetta

Kalevan Navetta

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

 

Kalevan Navetan missio on tuoda ihmisiä yhteen ja tarjota monipuolisia ja laadukkaita kulttuuri- ja taide-elämyksiä. Unelma Kalevan Navetasta kulttuurin ja taiteen kotina oli elänyt jo vuosia ennen sen toteutumista. Kalevan Navetan saneeraus alkoi elokuussa 2018 ja se avajaisia vietettiin maaliskuussa 2020. Valakia teki Kalevan Navetan sivuston teknisen toteutuksen graafisen suunnittelija Sofia Pusan luoman ilmeen ja ulkoasusuunnittelun pohjalta.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Seinäjoen kaupunki
 • Toteutettu
  2019 –2024
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.kalevannavetta.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.