Atria Experience VR

Atria Experience VR
Atria Experience VR

Atria – Hyvä ruoka, parempi mieli

 

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Se on asiakkaidensa, henkilöstönsä ja omistajiensa arvostama yli 110-vuotias yritys.

Yrityksen uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Tietoa projektista

 
  • Asiakas
    Atria
  • Julkaistu
    2020

Atria Experience

 

Ajatus Atria Experience VR-elämyksestä syntyi yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa. Sovelluksessa päästään kuumailmapallolennolle, joka päättyy hurjaan vaijeriliukuun.

Elämys on suunniteltu ensisijaisesti messukäyttöön. Se on ajoitettu niin, että osastolla kävijöiden vaihtuvuus olisi mahdollisimman sujuva. Elämyksen toiminnallisuudet on yksinkertaistettu niin, että messuosaston henkilökunta voi helposti ja nopeasti ohjeistaa uuden käyttäjän elämyksen pariin.

Luonnollisesti langaton

 

VR-lasit kehittyvät kovalla vauhdilla. Tekniikan kehityksen myötä laitteiden koko pienenee ja käyttömukavuus kasvaa. Atrian VR-elämys toteutettiin Oculus Quest -laseille, jotka ovat täysin langattomat. Lasit on siis helppo ottaa mukaan messuille tai asiakaskäynnille kun lasien käyttöönotto tapahtuu parissa minuutissa.

Tulevaisuudessa yksinkertaisissa sovelluksissa voidaan unohtaa myös ohjaimet, koska lasit tunnistavat käyttäjän kädet ja jokaisen sormenkin erikseen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.