Zonta International District 20

Zonta International District 20

Zonta – Empowering Women through Service and Advocacy

 

Zonta International on johtava, eri alojen ammattilaisten muodostama maailmanlaajuinen järjestö, joka voimaannuttaa naisia kaikkialla maailmassa palvelu- ja vaikuttamistyön avulla. Zonta International on jaettu piireihin, Suomi ja Viro muodostavat Piirin 20. Jokainen Zonta-kerho on oman piirinsä jäsen, ja jokainen zonta on oman kerhonsa jäsen. Piiri 20. pitää sisällää 6 eri aluetta, kerhoa ja 1675 jäsentä.

Zonta Internationalin kansainvälinen pääsivusto uudistui vuonna 2016 ja myös Piiri 20. sivusto haluttiin tuoda ajanmukaiseksi. Valakia toteutti Zontalle pääsivuston lisäksi yli 60 kerhosivustoa saman WordPress Multisiten alle.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Zonta International Piiri 20
 • Julkaistu
  Maaliskuu 2017
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress Multisite
 • Osoite
  www.zonta.fi

Yli 60 sivuston Multisite

 

Zonta International District 20 pääsivuston lisäksi rakensimme kaikille piirin kerhoille oman kerhosivuston pohjan jota he itse pääsevät kehittämään eteenpäin. WordPressin Multisite -ominaisuudella saman pääkäyttäjän hallittavaksi tehtiin yli 60 kerhosivustoa ja kaikille kerhoille omat ylläpitotunnukset. Tässä esimerkkinä oman alueemme Zonta-kerhon, eli Zonta Club of Seinäjoki -sivusto.

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.