Sinfonia

Sinfonia

Sinfonia – Hyvinvoinnin keskus

 

Sinfonia on integroituneen lääketieteen hoitopalvelukeskus, joka on 100% suomalainen, pohjalaisomisteinen yritys. Sinfonian monipuolisesta palveluvalikoimasta asiakkaat löytävät hoidot helposti yhdestä paikasta – kilpailukykyiseen hintaan.

Valakia toteutti Sinfonialle uuden sivuston, jossa keskuksen palvelut ja hoitajat ovat helposti löydettävissä.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Sinfonia Oy
 • Julkaistu
  Toukokuu 2019
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.sinfoniaoy.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.